Passie voor caraudio en carmedia

ONTDEK DE WERELD VAN CARHIFI

Car Stereo Design te Halen

Bent u op zoek naar een expert voor het inbouwen van muziekinstallaties in uw wagen, camper of vrachtwagen? Een vakman die er alles van weet en die u graag adviseert? Dan zult u in CSD Vanhoudt uw favoriete partner vinden. Bart heeft een passie voor audio en carmedia.

CSD Vanhoudt

bekijkt samen met u wat de perfecte autoradio voor uw wagen is.

Daarna zal CSD Vanhoudt deze geheel naar wens inbouwen. Dit kan variëren van een eenvoudige radio waarmee u onderweg rustig naar muziek luistert, tot een complete auto-geluidsinstallatie met woofers. Ook een kofferruimte inrichten en voorzien van uw droominstallatie, behoort er tot de mogelijkheden. De focus ligt natuurlijk op autohifi, maar u kunt er ook terecht voor andere inbouwtoepassingen zoals achteruitrijcamera’s, alarmen, ingebouwde navigatiesystemen

U kunt er met alle soorten auto’s, aanhangwagens en vrachtwagens terecht en de parking is toegankelijk voor alle wagens. CSD Vanhoudt heeft ervaring met de meest uiteenlopende systemen, wagens, vrachtwagens en zelfs tractoren. Zaakvoeder Bart staat altijd voor u klaar en helpt u met plezier bij het maken van de juiste keuzes.

Onze partners